MyExports | een must-have voor uw gemeente
15260
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15260,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

MyExports: een must-have voor uw gemeente

MyExports brengt informatie uit diverse gegevensbronnen samen in rapportages en geeft u alle vrijheid om de voor u relevante informatie te sorteren, combineren en rapporteren. Of het nou gaat om informatie over personen, bedrijven of van financiƫle aard. Verder kent MyExports archieven om historische gegevens te kunnen raadplegen van al uw databases in verband met wettelijke bewaartermijnen.

Veilig en betrouwbaar

MyExports is een dienstverleningsproduct voor medewerkers van gemeentes en lokale overhedenĀ dat gegevens uit allerlei bronnen rapporteert, controleert en veilig verspreidt naar gebruikers die daarvoor geautoriseerd zijn.

Volledige vrijheid

MyExports geeft u de mogelijkheid om standaard rapportages uit te voeren, maar ook om deze helemaal naar eigen inzicht aan te passen. U kunt gegevens naar eigen inzicht selecteren, sorteren, ordenen, samenvoegen en vergelijken en vervolgens tonen in een rapportage.

Direct aan de slag

Wij richten MyExports volledig voor u in zodat u direct aan de slag kunt. Wij stellen de gewenste rapportages in, geven autorisaties uit en stellen alle dataverbindingen in. Wij geven u heldere uitleg, bovendien kunt u gebruik maken van onze professionele helpdesk. De installatie verloopt volledig op afstand via inbellen met Teamviewer.

Nieuwsgierig naar wat MyExports voor uw organisatie kan betekenen?
Graag leggen we u in een vrijblijvende demonstratie van MyExports uit wat voor u de meerwaarde is.

Ook zij werken al met MyExports