MyExports | Over Ons
15649
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15649,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Over Ons

MyExports is een samenwerking tussen Jussen ICT en HTwice

MyExports is een dienstverleningsproduct van MyExports BV. Wij zijn gespecialiseerd in het ontladen van gegevens uit verschillende databases (o.a: Oracle, Sqlserver, PostgreSql, DB400 en MaxDB) en richten ons daarbij op lokale overheden. Daarnaast levert MyExports BV diverse maatwerkdiensten, bijvoorbeeld op PinkRoccade-applicaties.

Hennie Jussen

De eigenaar van MyExports BV, Hennie Jussen, heeft 28 jaar ervaring opgedaan bij PinkRoccade Local Government. Hennie heeft enorm veel ervaring opgedaan op het gebied van maatwerk voor alle domeinen voor lokale overheden, in het bijzonder met betrekking tot gegevensbeheer en etl.

Henk Koops

De eigenaar van MyExports BV, Henk Koops, heeft 30 jaar ervaring opgedaan bij PinkRoccade Local Government. Henk heeft enorm veel ervaring opgedaan op het gebied van de makelaar van Prlg, servicebus, java, financiƫle applicaties, webservices en diverse apps.