MyExports | Recensies
15764
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15764,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Recensies

Recensies van de gebruikers vanMyExports

Jurgen Hiariej – Gemeente Assen

“Voor ons Klant Contact Centrum (KCC) en het digitaal loket voor de burgers levert de gemeente Assen een aantal gegevens waaronder inzage in de gemeentelijke belastingen.

Deze gegevens werden voorheen door ons zelf uit het belastingpakket HIS4ALL (Centric) via een eigen ETL proces  getransporteerd naar het Dimpact gegevensmagazijn.
Dit jaar is de gemeente Assen overgestapt naar een nieuw belastingheffingenpakket Civision Innen van Pink Roccade. Dit is een vrij complex systeem en de kennis intern daarvoor was niet aanwezig.
Daarbij draait het belastingen pakket ook nog eens buiten het domein van de gemeente Assen. In verband met “Samenwerking Drentse AA” draait dit systeem bij de gemeente Aa & Hunze.

We hebben toen contact gezocht met het bedrijf JussenICT dat gespecialiseerd is in het ontsluiten van diverse gegevens uit de verschillende bronsystemen waaronder Civision Innen.  Daarnaast hebben zij ook veel ervaring met het leveren van de basisgegevens voor de Atos e-suite van het Dimpact gegevensmagazijn.
Na een aantal gesprekken met JussenICT heeft het bedrijf een perfecte maatwerkoplossing  voor de gemeente Assen gemaakt die zowel voor de gemeente Assen als de gemeente Aa & Hunze past binnen het ICT beleid.

In samenwerking met zowel ICT- Assen , ICT-Aa & Hunze als onze Gegevensbeheer en Informatieverstrekking (G&I) afdeling, hebben we dit gezamenlijk in een korte termijn kunnen realiseren.
Wij zijn erg tevreden met de oplossing en ondersteuning die het bedrijf heeft geleverd tijdens de implementatie. Daarnaast ervaren we ook een prettige en professionele samenwerking met het bedrijf.

Al met al een aanbeveling en tevens een verlengstuk van de organisatie om uw informatievoorziening op orde te brengen.”

Marian Bolijn – DUO+

“De afgelopen jaren heb ik met veel plezier regelmatig met Henk Koops gewerkt. Zo heeft Henk bij de gemeente Diemen de mutatieberichtgeving van de makelaar suite naar o.a. GouwIt voor ons ingericht, maar ook de testomgeving opgebouwd en getest. In het jaar daarop zijn we een samenwerking aangegaan met de gemeente Uithoorn en Ouder-Amstel. Deze infrastructurele wijziging heb ik samen met Henk doorlopen.  Het is erg prettig te werken met Henk omdat hij veel kennis van zaken heeft, maar ook wanneer nodig op zoek gaat naar juiste informatie en waar ik elke keer weer blij van word, hij reageert altijd snel!”

Karin de Vroedt – MKS beheerder, Gemeente Haren

“Sinds kort maakt de gemeente Haren gebruik van de tool MyExports van Jussen ICT. Als Makelaarsuite beheerder vind ik het, van wat ik tot nu toe heb gezien een handige tool. Zeker om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de gegevens van de diverse bron applicaties. De samenwerking met Jussen ICT Is zeer goed. Uit de organisatie kwam er al heel snel vragen die, op dat moment, buiten MyExports vielen en deze zijn zeer snel opgepakt. Het betrof hier het openbaar maken van de WOZ waarden en aanvraag parkeervergunningen via de website. Ik vermoed dat wij vaker gebruik gaan maken van de expertise van Hennie Jussen en Henk Koops. Kortom: heel tevreden.”

Freddy Dekker – Afd. Middelen, cluster Financiën, Gemeente Montferland

“Kracht van leverancier zit in snelheid van reactie en oplossing problemen. Ik moet zeggen dat (enthousiaste) referenties volledig waar zijn gemaakt.”

Johan Smidt – Gemeente Coevorden

“De samenwerking met Jussen ICT verloopt heel goed.

De Installatie van MyExports is soepel verlopen.

Op vragen en wensen wordt snel gereageerd door Hennie. In relatief korte tijd hebben we een behoorlijke uitbreiding kunnen realiseren van data voor de vulling van het Dimpact medewerkerportaal.

Binnenkort ga ik aan de slag met de controlemogelijkheden uit MyExports.”

Rick Ruimveld – Gemeente Schagen

“Wij hebben gekozen voor de oplossing MyExports (module Reisdocumenten) t.b.v. het generen van een .csv bestand. Dit bestand word gebruikt als samenvoegbestand om een PDF/A document in het berichten portaal – Mijnoverheid te genereren, welke de burger als mailing in zijn berichtenbox  van Mijnoverheid.nl ontvangt. Bij het maken van deze PDF/A is veel ondersteuning vanuit Hennie geweest v.w.b. het ophalen en de opmaak van de gegevens uit de iSeries database. De verschillende wijzigingen werden snel opgepakt en verwerkt. Hierdoor konden wij in een kort tijdbestek het sjabloon opleveren. Dit getuigt van een professionele aanpak bij Hennie.”

Joris van Heesch – Dutch Delta Group

“Dutch Delta Group ondersteunt meer dan 100 gemeenten bij het beheer en de monitoring van de ICT-infrastructuur, het applicatielandschap en gegevensmanagement. Op het gebied van gegevensmanagement maken zij gebruik van de diensten van Henk Koops van HTwice.

Met zijn kennis van de Makelaarsuite en gegevensmanagement in het algemeen is Henk voor onze organisatie een grote meerwaarde”, aldus Joris van Heesch, Manager van Dutch Delta Group. “We vullen elkaar echt aan in de markt. Onze dienstverlening gekoppeld aan de tools van HTwice zorgt ervoor dat wij onze klanten goed kunnen bedienen. Zo brengen we met het DDG Monitoring Systeem snel en eenvoudig inconsistenties in gegevens aan het licht. Het contact met Henk ervaren wij als zeer prettig. Hij is wekelijks bij ons op locatie aanwezig en is daarnaast altijd bereikbaar voor vragen, zodat we snel kunnen schakelen”, zegt Joris van Heesch.”

Aly Kuik en Bea Bos – MKS beheerders, Gemeente Koggenland en Medemblik

“We waren op zoek naar een tool om op kwaliteit te kunnen sturen. We hebben gekozen voor MyExports omdat in deze tool de standaardoverzichten en de ETL-oplossing is samengevoegd. Overzichten zijn makkelijk aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Vragen en wensen worden snel opgepakt. Hennie en Henk staan ook zeker open voor suggesties en aanpassingen van onze kant. Ook is hulp op onze locatie geen probleem voor hen. Ondanks dat MyExports nog volop uitgebreid en aangepast wordt naar aanleiding van onze wensen, zien we nu al veel voordelen ten opzichte van andere soortgelijke pakketten. Kortom: we zijn heel tevreden over het pakket en de samenwerking.”